Gyengénlátóknak
iskolalogó

Eötvös József Evangélikus Gimnázium és Egészségügyi Szakgimnázium

9400 Sopron, Deák tér 51 • • 06-99/311-767 • 06-20/824-6050

A szóbeli vizsga

Kedves felvételiző Diákok!

Azoknak a tanulóknak, akik gimnáziumi és/vagy szakgimnáziumi osztályunkba adták be felvételi jelentkezési lapjukat, szóbeli felvételi vizsgát hirdetünk.

A vizsga időpontjáról és helyéről személyre szólóan, postai úton kaptok értesítést, de ezúton is tájékoztatunk benneteket a szóbeli felvételi vizsgával kapcsolatos általános tudnivalókról.

A vizsga várható időpontja:

2017. március 2. 14.30 óra
2017. március 3. 14.30 óra
2017. március 4. 9.00 óra

A vizsga helyszíne: Eötvös József Evangélikus Gimnázium és Egészségügyi Szakgimnázium
Sopron, Deák tér 51.

A vizsga menete:

A szóbeli vizsgán olyan magyar nyelv és irodalmi, matematikai, hittani, illetve idegen nyelvi kérdések megválaszolását kérjük tőletek, melyek a középiskolai tanulmányokhoz szükségesek. A szóbeli meghallgatás kiegészül egy – az érdeklődési körötöket, személyiségeteket, kommunikációs képességegeteket feltérképező - beszélgetéssel.

A szóbeli vizsgán összesen 50 pontot szerezhettek.

Az egészségügyi szakközépiskolai osztályba jelentkező diákok a szóbeli vizsgával párhuzamosan egészségügyi alkalmassági vizsgálaton vesznek részt, ezért kérjük, hozzák magukkal a birtokukban lévő orvosi szakvizsgálati eredményeiket.

Fontos, hogy

  • az iskolában időben jelenjetek meg, és
  • hozzátok magatokkal a diák- vagy személyi igazolványotokat, illetve az ellenőrző könyveteket!

Az ideiglenes felvételi jegyzékét intézményünk 2017. március 10-én hozza nyilvánosságra, amit az iskolában és a honlapon lehet megtekinteni. A felvételről szóló értesítést - az esetleges adatmódosításokat követően - 207. április 26-ig küldjük meg nektek és általános iskolátoknak.

Részletes felvételi tájékoztatónkat megtaláljátok iskolánk honlapján, a http://eotvos.sopron.hu címen.