Gyengénlátóknak
iskolalogó

Eötvös József Evangélikus Gimnázium, Egészségügyi Technikum és Művészeti Szakgimnázium

9400 Sopron, Deák tér 51 • iskola@ejeg.hu • 06-99/311-767 • 06-20/824-6050

Boldog felnőttkort kívánunk!

Bemutatkoznak a 2022/2023-as tanév osztályfőnökei

 

 

 

 

Az elkövetkezendő tanév két gimnáziumi és egy szakképzési osztállyal indul. A gimnáziumi osztály osztályfőnökei Martonné Simon Dóra és Belláné Varga Hajnalka lesznek. A szakképzési osztály magában foglalja az egészségügyi és a kortárs-modern tánc képzést melynek osztályfőnke Biczóné Pityer Gabriella lesz.

Simon Dóra fizika, matematika és informatika szakos tanár, iskolánkban már harmadszor osztályfőnök. Szereti a természetet, érdeklődik a természettudományok iránt, de a legfontosabbnak azt tartja, hogy a diákok találják meg a számukra legérdekesebb dolgokat, amelyekkel boldogan foglalkoznak majd az életük során.

Biczóné Pityer Gabriella német nyelvtanár, tizenhét éve dolgozik a tanári pályán. Két éve tanít az Eötvösben, ahol megtapasztalta, hogy milyen elfogadó és befogadó közösség várja a leendő diákokat. Munkája során a kreativitásra törekszik, kihasznál minden technikai eszközt, amellyel színesebbé és játékosabbá teheti a tanórákat.

Belláné Varga Hajnalka tizennégy éve tanít az Eötvösben angol nyelvet, eddig két gimnáziumi osztálynak volt az osztályfőnöke. Érdeklődik a nyelvek iránt, szeret utazni, szívesen ismerkedik az idegen kultúrákkal és az ott szerzett tapasztalatokat előszeretettel hasznosítja a tanórákon. Azt kívánja, hogy az iskolánkba jelentkező diákok találják meg a helyüket egy jó hangulatú, de mégis szorgalmasan tanuló közösségben.

 

A tanárok bemutatkozó kisfilmjei itt láthatók:

Martonné Simon Dóra

Belláné Varga Hajnalka

Biczóné Pityer Gabriella