Gyengénlátóknak
iskolalogó

Eötvös József Evangélikus Gimnázium, Egészségügyi és Művészeti Szakgimnázium

9400 Sopron, Deák tér 51 • • 06-99/311-767 • 06-20/824-6050

Súlyemelés

S.E.D.E. - Súlyemelők Első Dart's Egylete Súlyemelők minősítőversenye 

Területi minősítő versenyt rendezett a Haladás VSE szakosztálya. Nagyszerű teljesítményt nyújtott élete első versenyén a klub új tanítványa, Papp Géza.

A koronavírus-járvány miatti hosszú szünet után területi minősítő versenyt rendezett a Haladás VSE súlyemelő szakosztálya. A viadalon a legkisebbektől a felnőttekig a hazai színeket nyolc versenyző képviselte, akik már nagyon várták, hogy hivatalos erőpróbán is megmutathassák, mire képesek. A Hali súlyemelői egytől-egyig kitűnően szerepeltek -  a szakmai stáb elégedett volt a teljesítményükkel.Márkus Erzsébet - szakosztályvezető, Haladás VSE “Nagyon örülök annak, hogy a versenyen először induló kisgyerekek is nagyon szépen teljesítettek. Nagyon fegyelmezett volt a társaság, mindenki betartotta a higéniás szabályokat, a kézfertőtlenítést. Vigyáztunk egymás testi épségére. Ez egy nagyon jó kis felmérő volt.” A verseny legjobb teljesítményét a junior korcsoportú Papp Géza nyújtotta. A Haladás tehetsége csak néhány hónapja foglalkozik komolyabban a sportággal, de élete első hivatalos versenyén a felnőtteket is felülmúlva 220 kilós összteljesítménnyel zárt. Papp Géza - súlyemelő, Haladás VSE “Nagyon elégedett vagyok. Az ezelőtti nem hivatalos versenyemen volt egy 200-as összetettem, most 20 kilót tudtam javítani. Azon a versenyen még nem voltam leigazolva, tehát ez elég nagy teljesítménynek számít.” Két hét múlva újabb megmérettetésnek ad otthon a Haladás Sportkomplexum súlyemelő terme: Szombathelyen rendezik a nyugat-magyarországi tini országos bajnokságot.

Szeretettel gratulálunk!

Nagyon büszkék vagyunk rád!

http://www.sztv.hu/hirek/sulyemelok-minositoversenye-20200615?fbclid=IwAR3AFcbPMFjs33wjLTcWaJQgUHTvFTbcwz7CzJGkaq6EfHDg_hRZAlFoLoo