Csapat

Mentor

Iskola

Képek


Nagy Ádám (csapat kapitány)

Középiskolás korom óta érdekel az informatika. Főleg a programozás része, ezért szeretnék az érettségi után programtervező informatikusnak tanulni.
Szabadidőmben kondizok vagy valamit a gépemen csinálok (előszeretettel szedem szét és rakom össze).
A Neumann János Informatika kupán már másodszor veszek részt, tavaly harmadikak lettünk, remélem idén is jó helyezést érünk el a csapatommal.

Kiss Martin

Kiss Martin vagyok, 16 éves. Körülbelül 3 éve fotózok és videózok megrendelésre, az informatika ezen a területen elengedhetetlen, munkáimhoz az Adobe termékcsalád programjait használom fel. Jövõmet is ebben a szakmában képzelem el.
Kerékpározom 6-7 éve 2 éve hagytam abba a versenyzést, ma már csak országútra megyek túrázni.

Horváth Zsombor

Már az általános iskolában lenyűgözött az informatika. Apukám informatikatanár így ő is segített megismerni ezt a világot.
A lelkesedésem azóta sem hagyott alább, négy éve elkezdtem videókat felvenni és megvágni később sok videópályázaton elindultam.
Szabadidőmben szeretek mozogni 8 éve futok 5 és 10 kilométer közötti távokat, idén nyáron lefutottam a félmaratont. Ezenkívül szeretek biciklizni az iskolába is azzal jövök, még télen is.
A Neuman János Informatika kupán már másodszor veszek részt, remélem hasonlóan szuper verseny lesz mint tavaly és legalább olyan jó helyen végzünk majd.

Horváth Franciska

Az informatikával először az általános iskolában találkoztam. Idén 11. osztályos vagyok, ezért lehetőségem van informatikából érettségit tenni. Fontosnak tartom, hogy megismerkedjek az informatika rejtelmeivel, mert ebben a rohamosan fejlődő világban biztos hogy hasznosítani fogom tudásom.
Immáron 10 éve néptáncolok. Szeretek főzni és sütni, pár éve elkezdtem triatlonozni. Fontos szerepe van a sportnak az életemben.


Nagy Ádám

Az érdeklődésem az informatika felé édesapámtól származik, mert már kiskoromban is foyton azt láttam, hogy szereli a számítógépeket és programokkal foglalkozik. Általános iskolában engem is elragadott ez a világ.
Szeretem a kihívásokat és az extrém sportokat. Kitartó és céltudatos vagyok, társaságban szeretem ha rám szegeződik a figyelem.