Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

Intézményünk a 2024/2025. tanévre szóló felvételi eljárásban a gimnáziumi tanulmányterületen várja a tanulók jelentkezését:

0001– Gimnázium - 4 évfolyamos; általános kerettantervre épülő gimnáziumi osztály

Az iskola az általános kerettantervű gimnáziumi osztályba történő felvételi kérelmek elbírálásánál is előírja a központilag szervezett, a középfokú iskola kilencedik évfolyama számára összeállított írásbeli vizsga letételét magyar nyelv és matematika tantárgyakból.

sajátos nevelési igényű diákok számára a felvételhez szükséges, hogy a tanulók rendelkezzenek a szakértői bizottság érvényes szakvéleményével.

A felvételi eljárás során iskolánk központi írásbeli vizsgát hirdet 2024. január 20-ra.

A Jelentkezési lap a központi írásbeli vizsgára kitölthető:

 • ügyfélkapun keresztül, elektronikus űrlap használatával: a kitöltött elektronikus űrlapot véglegesítés után ügyfélkapun keresztül kell beküldeni. Amennyiben az elektronikus kitöltést választják, a jelentkezési lap továbbítása is közvetlenül, elektronikusan történik a vizsgaszervező intézmény részére. Az ügyfélkapun beküldendő elektronikus űrlap kitöltése előtt kérjük, hogy tekintsék meg a program használatához készített videóútmutatót, vagy olvassák el a kitöltési útmutatót.

  A jelentkezési lapot erre a linkre kattintva lehet ügyfélkapun keresztül kitölteni: Közfelvir - Elektronikus jelentkezési felület
 • papíralapon, pdf formátumban vagy word docx fájlban kitöltött dokumentum nyomtatásával: a kitöltött és aláírt dokumentumot postai úton, személyesen vagy e-mail-ben a koczan.krisztian@ejeg.hu e-mail címre meg kell küldeni iskolánkba. Felhívjuk a figyelmet, hogy az e-mail-ben küldött Jelentkezési lapot is alá kell írni! 

  (Eötvös József Evangélikus Gimnázium, Egészségügyi Technikum és Művészeti Szakgimnázium; 9400 Sopron, Deák tér 51.; OM 030705).

  Kérjük, hogy a jelentkezési lapot nyomtatott nagybetűkkel, körültekintően töltsék ki. Sajátos nevelési igényű tanuló esetén csatolják a szakértői bizottság véleményét és a szülő írásos kérelmét a speciális vizsgakörülményekre vonatkozóan! Ezek hiányában nem áll módunkban biztosítani a speciális feltételeket.A jelentkezési lapot erre a linkre kattintva tudja pdf formátumban letölteni: Jelentkezési lap központi írásbeli vizsgára (pdf)

A jelentkezési lap erre a linkre kattintva word docx formátumban letölthető: Jelentkezési lap központi írásbeli vizsgára (docx)

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a vizsgaszervező intézménybe csak egyféleképpen kell benyújtani az írásbeli vizsga jelentkezést. Ha papír alapon és a Közfelvir - Elektronikus jelentkezési felület program segítségével elektronikusan is benyújtják ugyanarra a tanulóra vonatkozóan az írásbeli vizsgajelentkezést, azzal hátráltatják az adatfeldolgozás folyamatát.

Az egységes írásbeli felvételi vizsgára 2024. január 20-án 10.00 órakor kerül sor az iskolában. A vizsga részleteiről (menete, pótló írásbeli felvételi vizsga időpontja, a kiértékelt dolgozatok megtekintése, értesítés az írásbeli eredményekről) honlapunk további menüpontjaiban tájékozódhatnak.

 • ECL Vizsgarendszer
 • 1% kampány
 • Regisztrált Tehetségpont

Közérdekű információ

Ezúton hívjuk fel mindenki figyelmét arra, hogy intézményünkben DEFIBRILLÁTORRAL FELSZERELT ÉLETMENTŐ PONT működik a portán!