Tanítási napokon 8:00-15:00-ig

Intézmény neve:
Eötvös József Evangélikus Gimnázium, Egészségügyi Technikum és Művészeti Szakgimnázium

Intézmény székhelye:
9400 Sopron, Deák tér 51.

Intézmény telefonszáma:
06 99/311 767

Intézmény mobilszáma:
06 20/824 60 50

Intézmény postacíme:
9401 Sopron, Pf.: 110

Intézmény web címe:
https://eotvos.sopron.hu

Intézmény e-mail címe:
iskola@ejeg.hu

Intézmény OM azonosítója:
030705

Intézmény igazgatója:
Gottschling Gábor

Intézményünk megközelíthető:

  • Vasútról… (kb. 3-4 perc)
    Iskolánk a vasútállomástól könnyen megközelíthető. A vasúttól a Csengery út felé haladva, az első jelzőlámpán keljen át, így a Mátyás király utcára jut. A város központ felé vegye az irányt, a második kereszteződésnél jobbra forduljon. A Deák tér páratlan oldalán haladjon tovább, az Arany János utca és Deák tér kereszteződésében áll iskolánk épülete.
  • Autóval a 85. sz. főútról érkezve…
    A Csengery utca első jelzőlámpás kereszteződésénél forduljon jobbra, a város központ irányába, majd ismét jobbra a második kereszteződésnél. Az egyirányú utca sarkán található épületünk, amely előtt parkolni is tud. Figyelem! Fizető parkolás!
  • Távolsági autóbusszal érkezve… (kb. 2 perc)
    Szálljon le a Csengery utcai távolsági buszmegállónál. Haladjon a városból kivezető irányba, majd az első kereszteződénél kanyarodjon balra. Folytassa útját egyenesen, hamarosan jobb kéz felől megpillantja a Deák Téri Általános Iskola épületét. Haladjon tovább, a következő kereszteződés bal oldalán áll iskolánk épülete.

Közérdekű információ

Ezúton hívjuk fel mindenki figyelmét arra, hogy intézményünkben DEFIBRILLÁTORRAL FELSZERELT ÉLETMENTŐ PONT működik a portán!