2022. július 19.

Az Evangélikus oktatási intézményekben dolgozók gyűltek össze Szarvason a Benka Gyula Evangélikus Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskolában és a Vajda Péter Evangélikus Gimnáziumban az Evangélikus Pedagógiai Intézet szervezésében, 2022. június 29. és július 1. között.

Az Evangélikus Pedagógiai Intézet, valamint a két szarvasi intézményben megvalósult rendezvény, amelyet hagyományosan a tanév lezárásaként rendeznek meg, a legnagyobb létszámú szakmai találkozója az evangélikus pedagógusoknak. Az idén különösen nagy várakozással készültek az ország összes evangélikus intézményében erre a rendezvényre, ugyanis legutóbb 2019-ben volt lehetőségük a NYEPÁ-n találkozni. Akkor Nyíregyháza adott otthont a rendezvénynek.

A találkozóra közel 270 óvodapedagógus, általános- és középiskolai tanár, intézményvezető, iskolalelkész és a nevelést-oktatást segítő kolléga érkezett. A vendégfogadókkal együtt majdnem háromszázan voltak együtt.

Hagyomány, hogy a pedagógusakadémia alkalmával tüntetik ki az év pedagógusait a következő kategóriákban: az év óvodapedagógusa, az év tanítója és az év tanára.

Munkássága és személyes szolgálata alapján az MEE Nevelési és Oktatási Bizottsága az Év Tanára kitüntető címet intézményünk igazgatóhelyettesének, Szentpáli Csabának adományozta!

Gratulálunk!

 

 

 

Közérdekű információ

Ezúton hívjuk fel mindenki figyelmét arra, hogy intézményünkben DEFIBRILLÁTORRAL FELSZERELT ÉLETMENTŐ PONT működik a portán!