2022. július 19.

Az Evangélikus oktatási intézményekben dolgozók gyűltek össze Szarvason a Benka Gyula Evangélikus Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskolában és a Vajda Péter Evangélikus Gimnáziumban az Evangélikus Pedagógiai Intézet szervezésében, 2022. június 29. és július 1. között.

Az Evangélikus Pedagógiai Intézet, valamint a két szarvasi intézményben megvalósult rendezvény, amelyet hagyományosan a tanév lezárásaként rendeznek meg, a legnagyobb létszámú szakmai találkozója az evangélikus pedagógusoknak. Az idén különösen nagy várakozással készültek az ország összes evangélikus intézményében erre a rendezvényre, ugyanis legutóbb 2019-ben volt lehetőségük a NYEPÁ-n találkozni. Akkor Nyíregyháza adott otthont a rendezvénynek.

A találkozóra közel 270 óvodapedagógus, általános- és középiskolai tanár, intézményvezető, iskolalelkész és a nevelést-oktatást segítő kolléga érkezett. A vendégfogadókkal együtt majdnem háromszázan voltak együtt.

Hagyomány, hogy a pedagógusakadémia alkalmával tüntetik ki az év pedagógusait a következő kategóriákban: az év óvodapedagógusa, az év tanítója és az év tanára.

Munkássága és személyes szolgálata alapján az MEE Nevelési és Oktatási Bizottsága az Év Tanára kitüntető címet intézményünk igazgatóhelyettesének, Szentpáli Csabának adományozta!

Gratulálunk!

 

 

 

  • 1% kampány
  • ELTE Origó Nyelvi Centrum
  • Regisztrált Tehetségpont

Közérdekű információ

Ezúton hívjuk fel mindenki figyelmét arra, hogy intézményünkben DEFIBRILLÁTORRAL FELSZERELT ÉLETMENTŐ PONT működik a portán!