2022. október 8.

Több vagy, ha adsz! Ez a jelmondata a 72 óra kompromisszum nélkül egy szociális önkéntes akciónak, amelyet a három történelmi keresztény egyház szervez. Az akció Magyarország fiatalságát hívja közös összefogásra, hogy együtt tegyenek másokért, környezetünkért. Országszerte fiatalok kisebb-nagyobb csoportjai teljesítenek közhasznú feladatokat, mint például intézmények, játszóterek felújítása, szemétszedés, erdőtakarítás és szociális segítségnyújtás.

Az Eötvös József Evangélikus Gimnázium, Egészségügyi Technikum és Művészeti Szakgimnázium kilencedik évfolyamos tanulói is csatlakoztak a rendezvényhez, a Deák téren és a KRESZ parkban lehullott faleveleket, valamint szemetet szedtek. A Tanulmányi Erdőgazdaság felkérésére a diákok egy csoportja Nagycenk és Kópháza között tisztították meg az erdőt.

A rendezvény eredményesen zárult, a tanulóink kikerülve a hétköznapokból és az iskolapadból nemcsak hasznos tevékenységet végzetek, hanem közösségi élményekkel is gazdagodtak.

Képgaléria itt !

  • 1% kampány
  • ELTE Origó Nyelvi Centrum
  • Regisztrált Tehetségpont

Közérdekű információ

Ezúton hívjuk fel mindenki figyelmét arra, hogy intézményünkben DEFIBRILLÁTORRAL FELSZERELT ÉLETMENTŐ PONT működik a portán!