2022. november 26.

A nyílt óráinkon az érdeklődő nyolcadikos diákok megnézhették tanóráinkat, bepillantást nyerhettek a humán és reál tárgyak mellett a testnevelés, a klasszikus balett és az egészségügyi ágazat tevékenységébe is.

Kis csoportokban kellemesebben és hatékonyabban tanulhatsz!

Iskolánkban matematikából, idegen nyelvből, egészségügyi tárgyakból és digitális kultúrából csoportbontásban folyik az oktatás, hogy a tanórákon jobb eredményeket érj el.

Olyan tudást szeretnél, amely megalapozza a jövődet?

Iskolánkban szakmai tárgyakból emelt óraszámban folyik az oktatás. A nálunk szerzett egészségügyi végzettség értékét jól mutatja, hogy a tanulók képzését, az iskolával szerződésben álló Semmelweis Egyetem koordinálja, így lehetővé válik bizonyos tárgyak, eredmények beszámítása a későbbi felsőoktatási tanulmányokba, akár a képzési idő jelentős rövidítése mellett.

ITK ORIGÓ Nyelvvizsgaközpont referenciaintézménye vagyunk

Az Origó partnerintézményeként lehetőséget biztosítunk diákjainknak, hogy felmérjék idegen nyelvi tudásukat. A feladatsorokat az Origó nyelvvizsgaközpont állítja össze és bocsátja rendelkezésünkre, partnerintézményi szerződésünk alapján ingyenesen. Az eredmények alapján javasoljuk, hogy jelentkezzetek be a nyelvi szintnek megfelelő vizsgára.

Eötvös Tehetségpont

A Nemzeti Tehetségsegítő Tanács illetékes szakmai bizottsága döntése alapján iskolánkban Eötvös Tehetségpont alakult, melynek célja, hogy a tehetségpont-hálózatot továbbfejlessze, bővítse.

A tehetséggondozás területei intézményünkben:

  • Évente kétszer német-angol vetélkedőt hirdetünk
  • Matematikából figyelemmel kísérjük a kiemelkedő tanulókat, matematika ill. informatika versenyre nevezzük őket
  • Az iskola rajz és vizuális kultúra tanára rajz szakkör keretében készít fel az érettségire, a felsőoktatási felvételi vizsgára
  • Folyamatosan zajlik a zenei tehetségek felkutatása, gondozása és megjelenési lehetőségeinek biztosítása
  • A mindennapos testnevelés keretén belül a négy év alatt a diákok több sportággal ismerkedhetnek meg
  • Évente rendezünk kulturális vetélkedőt a tanulóközösség számára. Diákjaink kiscsoportos emelt szintű érettségi felkészítésben vesznek részt. 

Középiskolánk feladata nem csupán az, hogy elkísérjen az érettségiig, hanem az is, hogy felkészítsen az életre, és megtartó közegként a matúra után is segítségedre legyen.

Célunk a Te sikered!

Képgaléria a Nyílt órákról itt érhető el!

 

 

  • 1% kampány
  • ELTE Origó Nyelvi Centrum
  • Regisztrált Tehetségpont

Közérdekű információ

Ezúton hívjuk fel mindenki figyelmét arra, hogy intézményünkben DEFIBRILLÁTORRAL FELSZERELT ÉLETMENTŐ PONT működik a portán!