2022. december 20.

Iskolánkban péntek délután rendeztük meg szalagavató ünnepségünket. A 12. évfolyamos osztályok látványos műsorral készültek, a nézőtéren helyet foglaló tanárok pedig nem sajnálták a vastapsokat a fellépőktől. A szülők és a hozzátartozók élő közvetítés formájában a számítógép előtt tudtak bekapcsolódni a műsorba.

„Kívánom, hogy merjetek néha sávot váltani, hogy fejlődjetek, hogy tanuljatok és tapasztaljatok dolgokat, melyek segítenek megtalálni a választ ezekre a kérdésekre: ...hogyan érezzem jól magam, hogy stresszeljek kevesebbet, hogyan bántsam kevésbé az embereket, hogyan bántsanak engem kevésbé, hogyan lehet értelme az életemnek, hogyan lehetek még jobban önmagam, hogyan lehetek jó ember...” – emelte ki beszédében Szücs-Szabó Anett a 12. A gimnáziumi osztály osztályfőnöke, akinek az osztálya ötletes tanárparódiával és tánccal készült.

Ezt követően a 12. B osztály műsora következett; a tökéletes produkciójukhoz nagyban hozzájárult a pontosan kidolgozott koreográfia. Ezt követően Hegedűs Júlia osztályfőnök szólt a tanulókhoz: A szalag, amelyet feltűzők nektek, egyértelműen jelzi: nagy megmérettetés előtt álltok és lassan fel kell nőnötök. A felnőtté válás útja, négy év öröm és bánat, siker és kudarc, hit és meg-megújuló remény érzésével volt kikövezve. A mai naptól a 12. B osztály 35 végzős tanulója hordozza szívén az iskola kék szalagját, elindulva életük újabb kihívásai felé.”

"Nem az a fontos, hogy mi történik veled, hanem az, ahogy reagálsz rá! Ti itt álltok, tehát birtokában vagytok a bölcsességnek, mellyel meg tudtátok különböztetni azokat a körülményeket, amin nem tudtatok változtatni azoktól, amin bátorsággal változtatni lehet." - ezt már Gyura Zsófia a 12. C osztályfőnöke mondta el beszédében. Az osztály tagjai maximálisan kitettek magukért, a repertoárjukban megtalálható volt a zene, a próza és a tánc. Műsoruk sikeréhez nagyban hozzájárult a pontos precíz felkészülés, amelyet a jelenlévők vastapssal köszöntek meg.

A képgaléria itt található.

Az osztályok szalagavatói visszanézhetőek:

12. A

12. B

12. C

 

 

 

 

 

 

 

  • 1% kampány
  • ELTE Origó Nyelvi Centrum
  • Regisztrált Tehetségpont

Közérdekű információ

Ezúton hívjuk fel mindenki figyelmét arra, hogy intézményünkben DEFIBRILLÁTORRAL FELSZERELT ÉLETMENTŐ PONT működik a portán!