2023. január 13.

Iskolánk diákzenekara, a 8. óra stúdióba vonult, hogy dalaikat stúdióminőségben rögzítsék. A Magyarországi Evangélikus Egyház Gyülekezeti és Missziói Osztályának támogatásával készülhettek el a stúdiófelvételek, amelyek között megtalálhatóak egyházi énekek, feldolgozások, valamint saját dalszerzemény is. Az "A virágnak megtiltani nem lehet" című Petőfi verset Molnár Fanni zenésítette meg és a 8. óra zenekar hangszerelte.

“Úgy gondolom, hogy mindenki számára egy maradandó élmény volt a közös stúdiófelvétel. Hiszen a feszített munka mellett, örökös volt a jókedv és a nevetés is. Napunk eredményesen zárult, mert minden eltervezett dalt sikeresen befejeztünk. Köszönjük szépen, a lehetőséget! “– mondta Molnár Fanni, a zenekar énekese.

A 8. óra zenekar 2018/2019 tanévben alakult. Kezdetben iskolai ünnepségeken és az áhítatokon zenéltek, majd több felkérésre iskolán kívüli rendezvényeken is felléptek. A sok tehetséges fiatalnak, a felkészítő tanárnak és a zenei mentornak köszönhetően az utánpótlás folyamatos és ennek köszönhetően minőségi zenéléssel színesítik az iskola mindennapjait.

A felvételeket készítették: Molnár Fanni (ének), Berényi-Pálfalvi Fülöp Ágoston (gitár), Rabi Máté (dob), Kulcsár Nazim Atanáz (basszusgitár), Horváth Luca Anna (hegedű), Varga Petra, Szántó Terézia, Zombor Marcell, Csiszér András, (ének) Kádár Édua (zongora), Vargáné Rimóczi Gyöngyi (fuvola).

Az elkészült dalok itt hallhatóak:

A virágnak megtiltani nem lehet


Atyám két kezedben

Drága szentlélek

Istenünk itt hozzuk

 

  • 1% kampány
  • ELTE Origó Nyelvi Centrum
  • Regisztrált Tehetségpont

Közérdekű információ

Ezúton hívjuk fel mindenki figyelmét arra, hogy intézményünkben DEFIBRILLÁTORRAL FELSZERELT ÉLETMENTŐ PONT működik a portán!