Címke
2023. február 13.

Iskolánk Diákönkormányzata Simon Géza Botond Tanár Úr vezetésével szervezte meg a Diáknapot.  A nap tematikája az 1890-es évektől 2010-ig tartó időszakot ölelte fel. Minden osztálynak az volt a feladata, hogy az adott korszakra jellemző zenés-táncos produkcióval, humoros jelenettel, tréfás meseadaptációval készüljön a versenyre.

Flaskár János Károly iskolánk diákelnökének megbízatása lejárt, így új elnököt választott az Eötvös, Besszer Réka 10. A osztályos tanuló személyében, aki röviden ismertette programját. 

A tantestület meglepetés produkciót szervezett: „Az egy kis mozgás mindenkinek kell, a karosszékből keljetek most fel” dallamára egy retro TV torna elevenedett meg a diákság előtt. A testmozgásban sajnos hamar kidőltek, a sajgó derekak, fájó lábak, meghúzódott hátak nem bírták Bali Ádám Tanár Úr által diktált ütemet. Ávár Andrea Tanárnő megérkezett, a gyors és gondos egészségügyi ellátásnak hála maradandó sérülések nem keletkeztek. Alvaro Sorel: Sofia című zeneszáma pedig mindenkit meggyógyított. Tanár és diák együtt táncolt a latinos dallamokra, és felhőtlen pillanatok, együtt nevetés öröme töltötte be a Krasznai Ferenc Sportcsarnokot.

  1. helyezés: 12. C
  2. helyezés: 12. B
  3. helyezés: 11. A

Különdíjak:

9.A - A legnépszerűbb 9-es műsor

9.B - A legizgalmasabb történet

9.C - A legrózsásabb produkció

10.A - A legjobb némafilm

10.B - A legjobb házibuli


10.C - A legjobb jelmez

10.D - A legharmonikusabb előadás

11.B - A legjobb meseparódia

11.CD - A legdrámaibb előadás

12.A - A leghangosabb osztály

A Diáknapról több kép itt található!

 

  • 1% kampány
  • ELTE Origó Nyelvi Centrum
  • Regisztrált Tehetségpont

Közérdekű információ

Ezúton hívjuk fel mindenki figyelmét arra, hogy intézményünkben DEFIBRILLÁTORRAL FELSZERELT ÉLETMENTŐ PONT működik a portán!