2023. február 19.

Szabályok és következmények címmel tartottak felvilágosító foglalkozást a bűnmegelőzési szakemberek a városi kapitányságon. A rendőrség bűnmegelőzési szakemberei az idei tanévben egy egyedi programsorozat keretében beszélgettek a fiatalokkal. A foglalkozásokat felső tagozatos általános iskolásoknak és középiskolásoknak tartják, három választható témakörben: az internet veszélyei, legális és illegális drogok, valamint szabályok és következmények. A foglalkozás mindig egy szemléltető előadással kezdődik, majd ezt követően egy online vetélkedőn adhatnak számot a diákok az adott témakörben megszerzett tudásukról.

Az előadáson elhangzott: Ez egy olyan témakör, amely minden, a határait feszegető kamasznak nagyon tanulságos, hiszen ebben a korban már tisztában kell lenniük azzal, hogy a szabályok megszegése következményekkel jár, amiért a szabályszegőnek kell felelősséget vállalnia.

A 10. évfolyamos diákjaink közül az online vetélkedő első helyét Pócsi Csenge (10. D) szerezte meg, a második helyen Stefán Sára (10. B) végzett, a harmadik pedig Besszer Réka (10. A) lett.

  • 1% kampány
  • ELTE Origó Nyelvi Centrum
  • Regisztrált Tehetségpont

Közérdekű információ

Ezúton hívjuk fel mindenki figyelmét arra, hogy intézményünkben DEFIBRILLÁTORRAL FELSZERELT ÉLETMENTŐ PONT működik a portán!