Címke
2023. április 18.

Elindult az Eötvös Könyv café. A kezdeményezés célja - az olvasás népszerűsítésén kívül -, hogy teret adjon diákoknak (és a tanároknak) egy-egy szövegről való diskurzus kialakulásának.

“Úgy gondolom, hogy minden szövegnek van mondanivalója, amit a saját életünkre tudunk vonatkoztatni. Az olvasás, mint tevékenység nem kell, hogy önálló élmény legyen, megéri a szerzett tapasztalatokról beszélgetni. Minden történetnek annyiféle mondanivalója van, ahányféle ember olvassa. Szeretném, ha a diákok szívesen megosztanák a véleményüket, gondolataikat olyan témákról is, melyek valóban érdeklik őket. Ezért is választhatnak ők havonta egy könyvet, amit érdemesnek tartanak az olvasásra és a közös elmélkedésre. A garantált kötetlen beszélgetés és jó hangulat mellett a süti és a kávé csak ráadás.” – mondta Varga Anda tanárnő

Varga Anda és Czinder Anita, a Könyv café szervezői továbbra is várják azokat, akik esetleg az első alkalomra nem tudtak eljönni, de szívesen csatlakoznának. A következő találkozás május 15-én, hétfőn lesz.

  • 1% kampány
  • ELTE Origó Nyelvi Centrum
  • Regisztrált Tehetségpont

Közérdekű információ

Ezúton hívjuk fel mindenki figyelmét arra, hogy intézményünkben DEFIBRILLÁTORRAL FELSZERELT ÉLETMENTŐ PONT működik a portán!