Címke
2023. április 24.

Látványos táncgálán mutatkoztak be iskolánk kortárs-modern táncos diákjai pénteken a Liszt Központban. Ez volt intézményünk történetének első gálája, amelyen a művészeti szakos növendékek bemutatták a tanév során elsajátított technikákat. A korábbi években a táncterem falai között táncolták a koreográfiákat, a szervezők most vitték először színpadra a produkciókat. Szerették volna méltó módon megünnepelni az első művészeti szakos végzős osztályt.

„Büszkeséggel töltött el a növendékeket látni a színpadon. Az elmúlt hónapok munkája meghozta gyümölcsét” – mondta Poór Enikő tanárnő, az esemény egyik főszervezője.

„Nekünk táncpedagógusoknak az elvárásunk az, hogy a megtanult technikákat magas színvonalon vigyék színpadra, ami meg is valósult ezen az estén” – tette hozzá Bablena Attiláné (Mása) táncpedagógus, a rendezvény másik főszervezője.

A pénteki táncgálán három osztály diákjai álltak színpadra. A szervezők nem titkolt szándéka volt, hogy kedvet csináljanak azoknak a pályaválasztás előtt álló általános iskolai diákoknak, akik érdeklődnek a táncművészet iránt és nálunk képzelik el jövőjüket.

A városi rangú esemény bárki számára ingyenesen megtekinthető volt.

Több fotó a táncgáláról itt található.

  • 1% kampány
  • ELTE Origó Nyelvi Centrum
  • Regisztrált Tehetségpont

Közérdekű információ

Ezúton hívjuk fel mindenki figyelmét arra, hogy intézményünkben DEFIBRILLÁTORRAL FELSZERELT ÉLETMENTŐ PONT működik a portán!