2023. április 26.

Lezajlott az ágazati és ágazaton belüli specializáció szakmai érettségi vizsgatárgyak három fordulós versenye, amelynek a döntőjébe a 12. B osztályból öten jutottunk be egészségügyi ismeretek vizsgatárgyban. Ávár Andrea tanárnő sokat segített a felkészülésben, és most is elkísért minket. A döntőt Szolnokon rendezték meg, amelyre nagy izgalommal készültünk. Az út is nagyon izgalmas volt, iskolánk gyönyörű kisbuszában kényelmesen utaztunk kiváló sofőrünkkel, Kámán Csabával. Az úton sokat beszélgettünk, találgattuk, hogy vajon milyen témára számíthatunk. Tanárnő sokat motivált minket, jó tanácsokat adott, s időnként megnyugtató jelenlétére is szükség volt.

Szolnokon a szakképzési centrum egyik iskolájában nagyon meleg fogadtatás várt minket. Kedvesek voltak a tanárok és a diákok is. Egy finom ebéd után elkezdődött a verseny. Az izgalmak ellenére gördülékenyen ment minden. Mindannyian eredményesen szerepeltünk, így nagyon sok többletpontot kaptunk a felsőoktatásban való továbbtanuláshoz. Köszönettel tartozunk Tanárnőnek a felkészítésért és Igazgató Úrnak, hogy biztosította nekünk a részvételt a versenyen.

Diáktársainknak üzenjük, hogy versenyezzetek sokat, ne hagyjátok ki soha a lehetőségeket, ne sajnáljátok az időt és az energiát a megmérettetésekre, mert nagyon megéri.

Akácos Anna, Erős Lídia, Garád Tímea, Pasler Nikolett és Szőke Dorina

  • 1% kampány
  • ELTE Origó Nyelvi Centrum
  • Regisztrált Tehetségpont

Közérdekű információ

Ezúton hívjuk fel mindenki figyelmét arra, hogy intézményünkben DEFIBRILLÁTORRAL FELSZERELT ÉLETMENTŐ PONT működik a portán!