2023. augusztus 3.

Amikor elballagunk egy iskolából, nem csak a napi, közösen megélt örömöket és bánatokat, vagy az elmúlt évek biztonságát siratjuk, hanem megérezzük a lehetőséget, melyet belénk oltottak: bármi lehet belőlünk. Az osztálytalálkozó lehetőséget ad arra, hogy újra kapcsolatba lépj a régi barátokkal, hogy együtt emlékezzetek az iskolában eltöltött szórakoztató időkre, és ünnepelj azokkal, akiket évek óta nem láttál.

Az osztálytalálkozó egy tükör, amely szembesít minket hajdani álmainkkal, vagy az egykori, valóságtól elrugaszkodott képzeletvilágunkkal. Nem az a fontos, hogy most hol vagyunk, hanem az, hogy vagyunk-e annyira boldogok, van-e annyi tervünk, hitünk, mint egykor. Ha nincs, az osztálytalálkozó új erőt adhat, hiszen olyan emberek közé megyünk, akik még aktuális barátainknál, kollégáinknál is jobban ismernek minket – mert együtt nőttünk fel.

Ennek ellenére évekkel később nagyon nehéz megszervezni egy olyan osztálytalálkozót, ahová mindenki eljön. Bár a közösségi média példátlan szinten összekapcsolja a világot, egy osztálytalálkozó megszervezése mégis komoly feladat. Ugyanakkor a régi kapcsolatok új lehetőségeket is hordoznak magukban. Egykori középiskolás történeteink jutnak eszünkbe, érzések, melyekről azt gondoltuk, hogy már rég kinőttünk belőlük. A mindennapi boldogulásban, üzleti életben pedig a régi bizalmi kapcsolat az, ami segíthet, ha megakadtunk. Sok ötlet született már ilyen alkalmakkor, ami sikerhez vezetett, közös vállalkozáshoz, profithoz.

  • 1% kampány
  • ELTE Origó Nyelvi Centrum
  • Regisztrált Tehetségpont

Közérdekű információ

Ezúton hívjuk fel mindenki figyelmét arra, hogy intézményünkben DEFIBRILLÁTORRAL FELSZERELT ÉLETMENTŐ PONT működik a portán!