2023. szeptember 5.

Iskolánk tanárnőjének, a nyugállományba vonuló Margittai Endre Antalnénak kitartó, fáradságot nem kímélő munkájáért Pedagógus Szolgálati Emlékérmet adományozott Dr. Pintér Sándor belügyminiszter, amelyet igazgatónk Gottschling Gábor adott át.

Nyugdíjba vonul ugyan, de egykori diákjai sosem feledik el ének-zene, néptánc, drámapedagógia tanításait a pedagógusnak, aki legalább 25 éven át az oktatás területén tevékenykedett. Munkája során nemcsak tananyagot, tudást adott át, hanem odafigyelést, emberséget, példamutatást, miközben közösségeket is épített. Számára a diákok szeretete, a támogató légkör megteremtése a legfontosabb, mert ezek mélyen megmaradnak bennük, amelyekre ők évtizedekkel később is emlékeznek majd. A tanítást 1982-ben kezdte Szombathelyen, 2001-től dolgozik az Eötvös József Evangélikus Gimnázium Egészségügyi Technikum és Művészeti Szakgimnáziumban.

Többek között minisztériumi dicséretei, TÓTH ANTAL EMLÉKPLAKETT, DR. TUSKÓ LÁSZLÓ - DÍJ és GYURÁTZ FERENC - DÍJ mellett mostanra már a PEDAGÓGUS SZOLGÁLATI EMLÉKÉREM is díszíti polcát a tanárnőnek.

A Pedagógus Szolgálati Emlékérem azoknak a nyugállományba vonuló óvodai, általános iskolai, szakiskolai, középiskolai pedagógusoknak és főiskolai, egyetemi oktatóknak adományozható, akik legalább 25 éven keresztül a gyermekek oktatása-nevelése érdekében tevékenykedtek, és kiemelkedő munkát végeztek.

 

Gratulálunk!

Köszönjük a munkáját!

  • 1% kampány
  • ELTE Origó Nyelvi Centrum
  • Regisztrált Tehetségpont

Közérdekű információ

Ezúton hívjuk fel mindenki figyelmét arra, hogy intézményünkben DEFIBRILLÁTORRAL FELSZERELT ÉLETMENTŐ PONT működik a portán!