Címke
2023. december 11.

Szalagavató ünnepségünket péntek délután rendeztük meg. A végzős osztályok látványos műsorral készültek, a széksorokban helyet foglaló tanárok pedig nem sajnálták a vastapsokat a fellépőktől. A szülők és a hozzátartozók élő közvetítés formájában tudtak bekapcsolódni az eseménybe.

A 12. A gimnáziumi osztály tanulói látványos divatbemutatóval készültek és nem maradhatott el a tanár paródia sem. Ezt követően Czupy Erika osztályfőnök szólt a gimnazistákhoz: „Rengeteg feladat és nehézség vár még Ránk, viszont hiszem, hogy ezeken, ahogy az elmúlt évek során is, közösen felül tudunk kerekedni. A szalag tehát szimbolizálja a még előttetek álló megmérettetést is, a határidő közeledtét, amit sajnos nem lehet arrébb tologatni…. „

Nagy munkát vállal az magára, ki most kezébe lantot vesz” - ezt már Varga Gábor a 12. B osztályfőnöke mondta, aki több irodalmi idézettel színesítette szalagavatói beszédét. Az osztály tagjai maximálisan kitettek magukért, egy felejthetetlen kvízjátékkal tanárparódiát mutattak be. 

Ezt követően a 12. CD egészségügy ágazati és az előadóművészet ágazat kortárs-modern táncos osztály műsora következett, a tökéletes produkciójukhoz nagyban hozzájárult a pontosan kidolgozott koreográfia és a jelmezek. Osztályfőnökük Jónás Krisztina így fogalmazott: "Legyetek ti is büszkék magatokra! Merjetek nagyok lenni, álmodjatok nagyot, és valósítsátok meg az álmaitokat! Nem kell hozzá több, mint alázatos munka és kitartás."

A műsorok sikeréhez nagyban hozzájárult a pontos, precíz felkészülés, amelyet a tanárok vastapssal köszöntek meg.

Még több fotó itt található a szalagavatóról.

  • 1% kampány
  • ELTE Origó Nyelvi Centrum
  • Regisztrált Tehetségpont

Közérdekű információ

Ezúton hívjuk fel mindenki figyelmét arra, hogy intézményünkben DEFIBRILLÁTORRAL FELSZERELT ÉLETMENTŐ PONT működik a portán!