Címke
2023. december 12.

Az adventi időszakban Bécs minden évben ünnepi fényekbe öltözik és gazdag programkínálattal, illatos sült gesztenyével és forró italokkal várja a vendégeket. Az idén - négy év kihagyás után - advent második hétvégéjén kelt útra ötven fős csapatunk, hogy részese lehessen ennek a varázslatos ünnepvárásnak.

b_1

A rövid sétánk során Bécs belvárosának nevezetességeit tekintettük meg. Meglátogattuk az Állami Operaházat, a Szent István-székesegyházat és a Hofburgot, a Habsburgok hajdani óriási palotáját is. Körsétánk a Természettudományi Múzeumban tett látogatással ért véget.

b_2

A Karlsplatz adventi standjain ilyenkor ünnepi díszeket, karácsonyi ajándékokat, édességeket és meleg italokat kínálnak. Míg a csillogó karácsonyi gömböket, faragott betlehemeket nézegettük, megkóstoltuk a helyi finomságokat is. Az ünnepi fényekben pompázó város, az adventi vásárok jellegzetes mézespuszedli és pörkölt mandula illata, a hóesés és a sok szép közös élmény mindenki számára emlékezetessé tette ezt a kirándulást.

  • 1% kampány
  • ELTE Origó Nyelvi Centrum
  • Regisztrált Tehetségpont

Közérdekű információ

Ezúton hívjuk fel mindenki figyelmét arra, hogy intézményünkben DEFIBRILLÁTORRAL FELSZERELT ÉLETMENTŐ PONT működik a portán!