Címke
2024. június 18.

A tanév utolsó tanítási napján Sportnapot tartottunk, melynek a soproni Lővér Uszoda adott otthont. Az előzetesen kiadott feladatoknak megfelelően az osztályoknak plakátot kellett készíteni a „Te sportélményed” címmel. Minden osztály egy-egy nemzetet képviselt és ünnepélyesen felvonult az adott ország színeiben. A további feladatok között szerepelt egy sportinduló írása, valamint egy nemzeti étel elkészítése.

A Sportnapon a diákok különféle sportállomásokon próbálhatták ki magukat, melyek között szerepeltek extrém sportok is. A vizes programok mellett a szárazföldön többféle ügyességi játékot is kipróbálhattak a résztvevők. 

A nap csúcspontja a tanár – diák strandröplabda találkozó volt, ahol a diákok bizonyultak jobbnak. A jóhangulatú sporteseményen felléptek a sopronkövesdi iskola ugrókötelesei is. 

A napot eredményhirdetéssel fejeztük be, a sportnap győztesei a 9. A osztály diákjai lettek. A második helyet a 9. B, a harmadik helyet pedig megosztva a 9. C és a 10. A osztály nyerte el.

Fotógaléria a Sportnapról itt érhető el.

  • ECL Vizsgarendszer
  • 1% kampány
  • Regisztrált Tehetségpont

Közérdekű információ

Ezúton hívjuk fel mindenki figyelmét arra, hogy intézményünkben DEFIBRILLÁTORRAL FELSZERELT ÉLETMENTŐ PONT működik a portán!