2024. július 4.

Az Evangélikus Pedagógiai Intézet szervezésében gyűltek össze az evangélikus intézményekben dolgozók Kőszegen, a Kőszegi Evangélikus Gimnázium, Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumban, július 3. és július 5. között.

A Nyári Evangélikus Pedagógus Akadémiát (NYEPA) évente szervezik meg a tanév lezárásaként, ahol szakmai találkozót tartanak az ország minden részéről érkező evangélikus pedagógusoknak.

Ünnepi gála keretében tüntették ki az év kiemelkedő pedagógusait és jubiláló intézményeit a második napja tartó NYEPA-n. Idén iskolánk tanára Czupy Erika tanárnő kapta „Arany lélek” díjat, melyre az osztályába tanuló diákok terjesztették fel, akik így fogalmaztak:

„Czupy Erika tanárnőnek több osztálya volt már, ám elmondása szerint mi viselkedtünk a legjobban, és ehhez ő maga is nap, mint nap hozzájárult. Reggelente korán kel, hogy Völcsejről Sopronba érjen, de aktivitásában ez sem hátráltatja. Nemcsak iskolai tevékenységünkkel foglalkozik, hanem mindennapjaink történéseit is nyomon követi, és – még ha nem jelezzük, akkor is – tudja, mikor van rá szükségünk. A kimagasló szeretete mellé társul kiváló humora, mellyel feldobja mindennapjainkat.”

A díjat az kaphatja, aki kiemelkedik a gyerekek iránt tanúsított szeretete, gondoskodása és segítségnyújtása tekintetében és rendkívüli módon járul hozzá a gyerekek kiegyensúlyozottságához, boldogságához és jólétéhez.

Szívből gratulálunk!

 

  • ECL Vizsgarendszer
  • 1% kampány
  • Regisztrált Tehetségpont

Közérdekű információ

Ezúton hívjuk fel mindenki figyelmét arra, hogy intézményünkben DEFIBRILLÁTORRAL FELSZERELT ÉLETMENTŐ PONT működik a portán!