Címke
2024. július 19.

Az 2023/2024-es tanévben is rendeztünk digitális projekthetet a 9-11. évfolyam részvételével, melynek témája az űrkutatás volt. Az elkészült munkákról készült Hírlevél különszáma a Külgazdasági és Külügyminisztérium Űrpolitikáért és Űrtevékenységért Felelős Főosztályára is eljutott, akik így méltatták a diákok munkáit:

„Köszönjük szépen levelüket, nagy örömmel és érdeklődéssel tekintettük meg a projektmunkákat. Külön öröm számunkra, hogy a soproni Eötvös József Evangélikus Gimnázium, Egészségügyi Technikum és Művészeti Szakgimnázium tanulói ilyen elkötelezetten és kreatívan merültek el az űrkutatás témájában. Az elkészült munkák valóban színvonalasak és alaposak, mind azt bizonyítják, hogy diákjaik nagy lelkesedéssel és érdeklődéssel dolgoztak. A projektmunka során készült kisfilm pedig méltó lezárása ennek az izgalmas és tanulságos hétnek.

 Ezúton is gratulálunk az összes résztvevőnek, tanároknak és diákoknak a kiváló munkájukhoz! Nagyon örülünk, hogy a lelkes és tehetséges fiataloknak és tanáraiknak egy hetes élményt nyújthatott az űrkutatás izgalmas világa.

 […] 

Még egyszer köszönjük beszámolójukat figyelemre méltó programjukról és további sok sikert kívánunk tanulmányaikhoz és munkájukhoz!”

 

 

 

A hírlevél különszáma itt olvasható.

  • ECL Vizsgarendszer
  • 1% kampány
  • Regisztrált Tehetségpont

Közérdekű információ

Ezúton hívjuk fel mindenki figyelmét arra, hogy intézményünkben DEFIBRILLÁTORRAL FELSZERELT ÉLETMENTŐ PONT működik a portán!