Címke
2024. szeptember 2.

 

Tanévnyitó ünnepségünket hagyományosan a soproni evangélikus templomban tartottuk, ahol Veni Sancte istentisztelettel kezdtük az új tanévet. Az alkalmat Hegedűs Attila iskolalelkészünk vezette, aki meghitt szavakkal köszöntötte az összegyűlteket. 

Az ünnepség keretében hivatalosan beiktatták négy új kollégánkat: Biczóné Pityer Gabriellát, Kissné Tamás Lillát, Varga Andát és dr. Velekei Balázst. 

Ezt követően Gottschling Gábor főigazgató tartotta meg tanévnyitó beszédét, amelyben beszámolt az intézményben a nyáron elvégzett felújításokról, beleértve a tető és homlokzat renoválását, egy új rajztanterem kialakítását, valamint három tanterem felújítását. Az intézményvezető beszéd végén bemutatta az új kollégákat is: Haraszthy Ildikót, Horváth Boglárkát, Karsai Évát, Kürti Zitát és Turbók Ernőt. Az ünnepség méltó kezdete volt az új tanévnek.

Szeptember elsejétől az iskola 15 osztályában 448 tanuló kezdi meg a tanévet, köztük 111 kilencedikes diák, akik most lépnek be először az intézmény falai közé. 

Fotók az eseményről itt található!

  • ECL Vizsgarendszer
  • 1% kampány
  • Regisztrált Tehetségpont

Közérdekű információ

Ezúton hívjuk fel mindenki figyelmét arra, hogy intézményünkben DEFIBRILLÁTORRAL FELSZERELT ÉLETMENTŐ PONT működik a portán!