Címke
2024. március 18.

Az Evangélikus Egészségügyi Képzésért Alapítvány 1998-ban alakult. Létrehozásának fő célja az egészségügyi képzés segítése, a demonstrációs gépek, illetve az ahhoz tartozó fogyó anyagok beszerzése, valamint az egészségügyi oktatás színvonalának javítása. Az alapítvány közhasznú tevékenységet folytat, közfeladatokat lát el, valamint támogatást nyújt az iskolai képzés színvonalának javításához és az egészségügyi szakemberek fejlesztéséhez.

ala_1

Az Evangélikus Egészségügyi Képzésért Alapítvány tevékenységével az Eötvös József Evangélikus Gimnázium, Egészségügyi Technikum és Művészeti Szakgimnáziumot segíti. Az elmúlt években az alapítvány informatikai eszközök beszerzésével, egészségügyi-oktatási eszközökkel, szakkönyvek beszerzésével támogatta iskolánkat, valamint segítséget nyújtott a rászoruló diákok tanulmányainak támogatásához.

Az alapítvány a befolyt 1%-os felajánlásokból támogatja az iskola évnyitó táborát, valamint ugyanebből a forrásból tud az iskola részére korszerű oktatási eszközöket vásárolni.

Alapítványunk adatai:
Alapítványunk neveAz Evangélikus Egészségügyi Képzésért Alapítvány
Székhelye: 9400 Sopron, Deák tér 51.
Adószáma: 18538380-1-08
Folyószámla száma: Raiffeisen Bank 12094002-00290113-00100009

  • 1% kampány
  • ELTE Origó Nyelvi Centrum
  • Regisztrált Tehetségpont

Közérdekű információ

Ezúton hívjuk fel mindenki figyelmét arra, hogy intézményünkben DEFIBRILLÁTORRAL FELSZERELT ÉLETMENTŐ PONT működik a portán!